Super SOCO

A Super SOCO elektromos motorok és robogók lélegzetelállítóan lendületesek, inspirálók és meggyőzőek. Jövőbe mutató elektromos járművek, amelyek forradalmian értelmezik újra az e-mobilitást.

A formatervezés során és az elektromos hajtás kifejlesztésekor a jövő fogyasztóinak elvárásait vették figyelembe.

A Super SOCO elektromos motorok és robogók új korszakot nyitottak az elektromos közlekedésben.

Super SOCO

Feljesztés

2016 júniusában érkezett meg az első lítium akkumulátorral működő, elektromos hajtású Super SOCO motorkerékpár, a TS. A modell sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy egy közösségi finanszírozási oldalon keresztül a Super SOCO rekord nagyságrendű összeget gyűjtött egy hónap alatt.

2017 áprilisában megérkezett a második generációs, retró megjelenésű lítium akkumulátorral működő, elektromos hajtású Super SOCO motorkerékpár, a TC. A bemutató napján több, mint 4000 darabra született előrendelés.

Napjainkig a Super SOCO 205 bejegyzett szabadalmat mondhat magáénak, köztük 6 találmány, 9 használati minta, 96 ipari formatervezési minta és 94 szoftver. A járművek számos design díjat kaptak, mint például a japán “G-MARK Excellent Design” díjat.

A Super SOCO motorkerékpárok a Föld több, mint 40 országában kerülnek értékesítésre, így Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Délkelet-Ázsia és a Közel-Kelet országaiban is. A jól ismert vezető ipari cég a Xiaomi, nemrégiben vált a Super SOCO résztulajdonosává.

Válaszd ki a Hozzád illő modellt

TC

Retró stílus és innováció

Klasszikus megjelenésű Café Racer

Részletek

TS

Magával ragadó élmény

Trendi megjelenésű városi motor

Részletek

CU

Lendületes design

Modern városi robogó

Részletek

Pannonia Motor Kft.
1071 Budapest, Damjanich u. 37.
Adószám: 12776036-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-702881
Telefon: +36 30 358 8440 vagy +36 1 400 7630
Email: info@supersoco-hungary.hu